Ohje:Tunnuksen luominen

Kohteesta Makijarvi.fi
Loikkaa:valikkoon, hakuun

23.04.2012: valtavasta spammihyökkäymäärästä johtuen on itsepalvelu poistettu käyttäjätilien avauksessa. Ole hyvä ja katso tältä sivulta lisäohjeita. Jos olet jo jäsen, ota yhteyttä ylläpitoon. Valitamme aiheuttamaamme vaivaa. (Itse ohje on kyllä ihan paikkansapitävä, he joilla on jo käyttötili voivat käyttää ohjetta muokatessaan asetuksiaan.


Tunnuksen luominen

Uuden käyttäjätunnuksen luominen, katso ohje alla:

Tunnuksen luominen 470x900.png

Aikavyöhykkeen asetus Suomeen

Palvelin toimii ns. UTC-kellon aikaa (Universal Coordinated Time). Jos olet Suomessa, on aikaeroa kaksi tuntia (positiivista, eli kello on kaksi tuntia edellä) talviaikaan. Kesäaikaan aikaeroa on kolme tuntia Suomessa.

Aikavyöhykkeen asetus.png

Parasta on käytää nappia Utele selaimelta, sitten vain talletat asetuksesi. Näin päiväyksissä näkyy Suomen tämänhetkinen kellonaika.

Ei ole mitenkään vakavaa, jos unohdat tehdä tämän asetuksen; tämä on vain tiedoksi, jos satut ihmettelemään näytettäviä kellonaikoja. Sivustot eivät osaa itse vaihtaa kesä- ja talviajan välillä. Kaikki artikkelit päivätään siten UTC-kellon mukaan tietokantaan joten mitään sekaannusta ei pääse tapahtumaan.

Lue myös

Henkilötietojen käyttäminen näillä sivustoilla.