Ohje:Sähköposti-ilmoitus

Kohteesta Makijarvi.fi
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Käyttäjätunnuksen luoneille ja sähköpostinsa vahvistaneille Makijarvi.fi tarjoaa mahdollisuuden automaattiseen sähköposti-ilmoitukseen aina, kun joku muokkaa sivua joka on käyttäjän tarkkailussa.

Palvelun aktivointi

Kirjaudu sisään jollet ole jo niin tehnyt. Tarkista asetuksissasi, että sinulla on voimassaoleva, varmennettu sähköpostiosoite.

Kun muokkaat sivua, aktivoi valita Tarkkaile tätä sivua Tallenna sivu- ja Esikatsele-nappien päällä.

Kun selaat sivuja, voit aktivoida tai lopettaa sivun tarkkailun milloin tahansa valitsemalla artikkelin yläreunan tab-valintamenuista joko tarkkaile tai lopeta tarkkailu. Mikäli et në ko. valintoja artikkelin yläreunassa, varmista että olet kirjautunut sisään.

Palvelun hallinta

Kun olet kirjautunut sisään näet sivun yläreunassa vasemmalla linkin tarkkailulista, jonka avulla voit selata viimeaikaisia muutoksia kaikilla tarkkailemallasi sivuilla. Tällä sivulla on myös linkki Muokkaa listaa, jonka avulla voit listata kaikki tarkkailemasi sivut ja poistaa ne tarkkailusta, jos niin haluat.

Asetuksissasi on lisäksi valintalaatikko Sähköpostitoiminnot, jonka avulla voit säätää myös miten sähköpostiviestejä sinulle lähetetään.