Makijarvi.fi:Vastuuvapaus

Kohteesta Makijarvi.fi
Versio hetkellä 8. toukokuuta 2012 kello 12.48 – tehnyt Canne (keskustelu | muokkaukset) (Linkki myös palautteen antoon ei-jäsenille.)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Makijarvi.fi on voittoa tavoittelematon sivusto, jota ylläpitävät Mäkijärven sukuun kuuluvat yksityishenkilöt. Sivusto on toteuttu siten, että artikkelit, valokuvat ja muu materiaali tulee sivuja lukevilta henkilöiltä itseltään. Tämän vuoksi Makijarvi.fi:n teknisestä ylläpidosta vastaavat henkilöt eivät ole vastuussa sivustolla julkaistuista artikkeleista, vaan jokainen kirjoittaja on itse henkilökohtaisesti vastuussa julkaisustaan.

Kirjoittajat ovat sitoutuneet kunnioittamaan Tekijänoikeudellisia sääntöjä. Mikäli havaitset, että tekijänoikeudellisia sääntöjä on mielestäsi rikottu tai että kirjoituksissa on sellaista sisältöä, jonka katsot rikkovan oikeuksiasi, ottanet ensisijassa yhteyttä ylläpitoon (jäsenet) tai lähetä palautetta (ei-jäsenet).

Mutta mikä parasta, näillä sivustoilla voit kirjouttautua sisään (ohje) ja muokata (ohje) artikkelia, jonka katsot kaipaavan korjausta. Tämä on varmasti parasta verkkodemokratiaa!