Makijarvi.fi:Makijarvi.fi ja tekijänoikeudet

Kohteesta Makijarvi.fi
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Kaikki Makijarvi.fiin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi Creative Commons -lisenssin mukaisesti. Tekstiäsi ja kuviasi on oikeus lainata ja muuttaa seuraavien ehtojen täyttyessä:

  • Alkuperäinen lähde (nimesi tai muu tunniste) mainitaan
  • Käyttö ei ole kaupallista eikä pyri voitontavoitteluun
  • Uusi työ julkaistaan samojen ehtojen mukaan.

Lisätietoja CreativeCommons sivustoilta.

Makijarvi.fi:n kaltainen, avoimuuteen ja parempaan tietoon tähtäävä sivusto ei voi toimia ilman yllämainitun kaltaista avointa tekijänoikeuden suojaa.

Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan ja uudelleenkäytetään näiden rajoitettujen ehtojen mukaisesti, älä julkaise materiaalia näillä sivustoilla. Tallentamalla artikkelisi näille sivustoille lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai että kopioit sen jostain vapaasta lähteestä.
ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

Kirjoista ja muusta materiaalista, johon ei voi viitata linkillä Internetissä, tulee lisätä maininta Lähdekirjallisuus-sivulle. Kohdassa, jossa lainaus on tehty, tulee viitata tämän sivun osioon (lue ko. sivulta lisäohjeita).

Mikäli havaitset että tekijänoikeudellisia ehtoja on rikottu Makijarvi.fi sivustoilla, ole hyvä ja ilmoita siitä ylläpidolle (jäsenet) tai lähetä palautetta (ei-jäsenet).