Ilkka Mäkijärvi

Kohteesta Makijarvi.fi
Versio hetkellä 7. joulukuuta 2012 kello 20.27 – tehnyt Ilkkam (keskustelu | muokkaukset) (Henkilöhistoria)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa:valikkoon, hakuun
Ilkka Mäkijärvi.jpg
Lutterisssa 1956 - 1958 1.jpg
Henkilökortti
Jouko Mäkijärvi
Sinikka Lipiäinen
M
s. 1953-07-13
k. -
Ilkka Mäkijärvi
Kaija Kääriä
Esa Mäkijärvi
Essi Mäkijärvi
Soile Suomilammi
Lohja
Lutteri
Kuisman mökki
Muijala
Honkanummi
Neidonpolku 13
Heinola
Vierumäenkatu 25
Kouvola
Metsämiehentie 6
Oikokatu 11Henkilöhistoria

Syntynyt 1953 Kuusankoskella. Äiti Sinikka ja isä Jouko. Tuolloin olin kirjoilla Valkealassa, mutta muutimme pian Heinolaan isän työn perässä. Sieltä jälleen isän työn mukana 1954 Lohjalle, jossa asuimme talossa nimeltä Lutteri. Sisaruksia olivat Kirsi, s. 1950 ja Petri, s. 1958. Lohjalta muutin sitten 8 vuotiaana silloisen Lohjan maalaiskunnan puolelle Muijalaan , jossa vartuin nuorukaiseksi. Ylioppilaaksi Lohjan Yhteislyseosta 1973 ja sitten syksyllä armeijaan Upinniemeen [RannJp]. Lääkintäaliupseerikoulu Lahdessa ja loppu palvelusaika varuskuntasairaalassa Upinniemessä. Mukavaa aikaa se oli mm. "Köyhä" Korhosen kanssa. Hain tämän jälkeen mm. lentäjäksi, mutta hitusen jäin siitä hommasta. Päädyin lopulta Kotkan Teknilliseen Oppilaitokseen [1] 1976-1979. Kotkasta löytyi aviovaimoksi Kaija Kääriä. Asuimme Helsingissä, Espoossa, Kouvolassa ja Heinolassa, kunnes erosimme 2002. Lapsia meillä on Esa, s. 1984 ja Essi, s. 1989. Molemmat tekevät työtä taiteellisella puolella nykyään. Muutin taas Kouvolaan 2003 kun tapasin nykyisen vaimoni Soile Suomilammin. Asuimme muutamia vuosia Kouvolan keskustassa, josta muutimme Valkealaan Väliväylän varrelle upeaan rantamaisemaan. Olemme avioituneet 080808 Valkealan kirkossa.

Työura on edennyt jatkuvassa työntouhussa muutamassa tietokoneyhtiössä 80-luvulla ja 15 vuoden ura Halton System Oy:ssä pullonpalautuslaitteiden parissa. Siellä toimin monissa tehtävissä, kunnes meidät myytiin norjalaiselle Tomra [2]-konsernille. Sen jälkeen toimin tuotantojohtajana Kouvolassa Lumon Oy:ssä ja tällä hetkellä samaisessa yrityksessä vientitehtävissä [3]. Konserni on parvekejulkisivutuotteiden edelläkävijä ja kansainvälistyy kovaa vauhtia.

Olen opiskellut myös ohjelmointia Hämeenlinnassa 1987 ja suorittanut MBA-tutkinnon Jyväskylän yliopistossa [4] vuonna 2001.

Harrastan hiihtoa, rullaluistelua sauvoilla ja kitaran soittoa sen minkä töiltä kerkiän. Nykyään sukututkimukseen liittyvät asiat ovat taas alkaneet kiinnostaa ja tietoa löytyy yhä enemmän.

Sukupuu