Ero sivun ”Ilkka Mäkijärvi” versioiden välillä

Kohteesta Makijarvi.fi
Loikkaa:valikkoon, hakuun
p (Muutama wikilinkki paikkojen nimiin)
p (Muutama vielä..)
Rivi 2: Rivi 2:
 
Lyhyt historiikki:
 
Lyhyt historiikki:
  
Syntynyt 1953 Kuusankoskella. Äiti [[Sinikka Mäkijärvi|Sinikka]] ja isä [[Jouko Mäkijärvi|Jouko]]. Tuolloin olin kirjoilla [[Valkeala]]ssa, mutta muutimme samantien [[Heinola]]an. Sieltä isän työn mukana 1954 [[Lohja]]lle. Asuimme talossa nimeltä [[Lutteri]]. Sisaruksia olivat [[Kirsi Solttila|Kirsi]], s. 1950 ja [[Petri Mäkijärvi|Petri]], s. 1958. Lohjalta muutin sitten 8 vuotiaana [[Muijala]]an , jossa vartuin nuorukaiseksi. Ylioppilaaksi [[Lohjan Yhteislyseo]]sta 1973 ja sitten syksyllä armeijaan Upinniemeen [''[[RannJp]]'']. [[Lääkintä Aliupseerikoulu]] Lahdessa ja loppuaika varuskuntasairaalassa Upinniemessä. Mukavaa aikaa se oli mm. "Köyhä" Korhosen kanssa.  
+
Syntynyt 1953 [[Kuusankoski|Kuusankoskella]]. Äiti [[Sinikka Mäkijärvi|Sinikka]] ja isä [[Jouko Mäkijärvi|Jouko]]. Tuolloin olin kirjoilla [[Valkeala]]ssa, mutta muutimme samantien [[Heinola]]an. Sieltä isän työn mukana 1954 [[Lohja]]lle. Asuimme talossa nimeltä [[Lutteri]]. Sisaruksia olivat [[Kirsi Solttila|Kirsi]], s. 1950 ja [[Petri Mäkijärvi|Petri]], s. 1958. Lohjalta muutin sitten 8 vuotiaana [[Muijala]]an , jossa vartuin nuorukaiseksi. Ylioppilaaksi [[Lohjan Yhteislyseo]]sta 1973 ja sitten syksyllä armeijaan [[Upinniemi|Upinniemeen]] [''[[RannJp]]'']. [[Lääkintä Aliupseerikoulu]] [[Lahti|Lahdessa]] ja loppuaika varuskuntasairaalassa Upinniemessä. Mukavaa aikaa se oli mm. "Köyhä" Korhosen kanssa.  
Hain tämän jälkeen vaikka mihin opinahjoon ja mm. lentäjäksi. Päädyin lopulta Kotkan Teknilliseen Oppilaitokseen [http://www.kyamk.fi] 1976-1979. Kotkasta löytyi aviovaimoksi [[Kaija Kääriä]]. Asuimme Helsingissä, Espoossa, Kouvolassa ja Heinolassa, kunnes erosimme 2002. Lapsia meillä on [[Esa Mäkijärvi|Esa]], s. 1984 ja [[Essi Mäkijärvi|Essi]], s. 1989. Muutin taas [[Kouvola]]an 2003 kun tapasin nykyisen kihlattuni [[Soile Suomilammi]]n. Asumme nyt yhdessä Kouvolan keskustassa ja peruskorjaan mökkiäni, joka sijaitsee [[Karhulanjärvi|Karhulanjärven]] rannalla n. 10 km päässä kotoani.
+
Hain tämän jälkeen vaikka mihin opinahjoon ja mm. lentäjäksi. Päädyin lopulta Kotkan Teknilliseen Oppilaitokseen [http://www.kyamk.fi] 1976-1979. [[Kotka]]sta löytyi aviovaimoksi [[Kaija Kääriä]]. Asuimme [[Helsinki|Helsingissä]], [[Espoo]]ssa, [[Kouvola]]ssa ja Heinolassa, kunnes erosimme 2002. Lapsia meillä on [[Esa Mäkijärvi|Esa]], s. 1984 ja [[Essi Mäkijärvi|Essi]], s. 1989. Muutin taas Kouvolaan 2003 kun tapasin nykyisen kihlattuni [[Soile Suomilammi]]n. Asumme nyt yhdessä Kouvolan keskustassa ja peruskorjaan mökkiäni, joka sijaitsee [[Karhulanjärvi|Karhulanjärven]] rannalla n. 10 km päässä kotoani.
  
 
Työura on edennyt jatkuvassa työntouhussa muutamassa tietokoneyhtiössä 80-luvulla ja 15 vuoden ura Halton System Oy:ssä pullonpalautuslaitteiden parissa. Siellä toimin huoltopäällikkönä, Ruotsin teknisenä johtajana, tuotekehityspäällikkönä ja lopuksi tuoteryhmäpäällikkönä Norjassa. Tuolloin olimme jo osa norjalaista Tomra [http://www.tomra.no]-konsernia. Nykyään toimin tuotantojohtajana Kouvolassa Lumon Oy:ssä [http://www.lumon.fi]. Konserni on parvekejulkisivutuotteiden edelläkävijä ja kansainvälistyy kovaa vauhtia.  
 
Työura on edennyt jatkuvassa työntouhussa muutamassa tietokoneyhtiössä 80-luvulla ja 15 vuoden ura Halton System Oy:ssä pullonpalautuslaitteiden parissa. Siellä toimin huoltopäällikkönä, Ruotsin teknisenä johtajana, tuotekehityspäällikkönä ja lopuksi tuoteryhmäpäällikkönä Norjassa. Tuolloin olimme jo osa norjalaista Tomra [http://www.tomra.no]-konsernia. Nykyään toimin tuotantojohtajana Kouvolassa Lumon Oy:ssä [http://www.lumon.fi]. Konserni on parvekejulkisivutuotteiden edelläkävijä ja kansainvälistyy kovaa vauhtia.  

Versio 29. maaliskuuta 2006 kello 21.01

Ilkka Mäkijärvi

Lyhyt historiikki:

Syntynyt 1953 Kuusankoskella. Äiti Sinikka ja isä Jouko. Tuolloin olin kirjoilla Valkealassa, mutta muutimme samantien Heinolaan. Sieltä isän työn mukana 1954 Lohjalle. Asuimme talossa nimeltä Lutteri. Sisaruksia olivat Kirsi, s. 1950 ja Petri, s. 1958. Lohjalta muutin sitten 8 vuotiaana Muijalaan , jossa vartuin nuorukaiseksi. Ylioppilaaksi Lohjan Yhteislyseosta 1973 ja sitten syksyllä armeijaan Upinniemeen [RannJp]. Lääkintä Aliupseerikoulu Lahdessa ja loppuaika varuskuntasairaalassa Upinniemessä. Mukavaa aikaa se oli mm. "Köyhä" Korhosen kanssa. Hain tämän jälkeen vaikka mihin opinahjoon ja mm. lentäjäksi. Päädyin lopulta Kotkan Teknilliseen Oppilaitokseen [1] 1976-1979. Kotkasta löytyi aviovaimoksi Kaija Kääriä. Asuimme Helsingissä, Espoossa, Kouvolassa ja Heinolassa, kunnes erosimme 2002. Lapsia meillä on Esa, s. 1984 ja Essi, s. 1989. Muutin taas Kouvolaan 2003 kun tapasin nykyisen kihlattuni Soile Suomilammin. Asumme nyt yhdessä Kouvolan keskustassa ja peruskorjaan mökkiäni, joka sijaitsee Karhulanjärven rannalla n. 10 km päässä kotoani.

Työura on edennyt jatkuvassa työntouhussa muutamassa tietokoneyhtiössä 80-luvulla ja 15 vuoden ura Halton System Oy:ssä pullonpalautuslaitteiden parissa. Siellä toimin huoltopäällikkönä, Ruotsin teknisenä johtajana, tuotekehityspäällikkönä ja lopuksi tuoteryhmäpäällikkönä Norjassa. Tuolloin olimme jo osa norjalaista Tomra [2]-konsernia. Nykyään toimin tuotantojohtajana Kouvolassa Lumon Oy:ssä [3]. Konserni on parvekejulkisivutuotteiden edelläkävijä ja kansainvälistyy kovaa vauhtia.

Olen opiskellut ohjelmointia Hämeenlinnassa 1987 ja suorittanut MBA-tutkinnon Jyväskylän yliopistossa [4] 2001.

Harrastan hiihtoa, rullaluistelua sauvoilla ja kitaran soittoa sen minkä töiltä kerkiän. Soilen kanssa soittelemme ja elämää tässä eteenpäin yhdessä elellään. Esa ja Essi asuvat Helsingissä.