Etusivu

Kohteesta Makijarvi.fi
Loikkaa:valikkoon, hakuun

Tervetuloa !

Tervetuloa Makijarvi.fi sivuille. Täällä käsitellään Mäkijärven suvun ihmeellisiä vaiheita. Näitten sivustojen selailu on tietenkin vapaata kaikille, mutta jäsenenä voit lisätä omia tarinoitasi, valokuvia tai vaikkapa tarkentaa jo esitettyä tietoa. Liity joukkoon! (kaikki ohjeet).

Mitä uutta?

02.11.2018: Kaikki sukupuutoiminnat portattu nyt päivitetylle ympäristölle. Lähdekoodi / Sourcecode for mPuu in GitHub.

27.10.2018: Serverin päivitys (meistä riippumaton) sai aikaan se, että sukupuu-upotukset lakkasivat toimimasta...

13.01.2018: Hyvää tätäkin vuotta! Olimme muutaman päivän vuosihuollossa cyberhyökkäyksen takia, pahoittelut. Jos jokin ei toimi, ilmoita ylläpidolle.

05.04.2016: Tuhti kevätpäivitys Sarik:lta. Kiitos!


Uutta / Luettelot

Henkilöt (Kaikki)

Paikkakunnat (Kaikki)

Talot (Kaikki)

Artikkelit (Kaikki)

Lisää

Valokuva-albumi

Aune ja Vilho

Sinullakin herää varmasti muistoja. Kirjoita oma, vapaamuotoinen Makijarvi.fi artikkelisi! (ohje). (Vaihda alla ARTIKKELIN NIMI).

Tai kirjoita henkilötiedot ja -historiikki jostakin Mäkijärven suvun jäsenestä (ohje). (Vaihda alla HENKILÖN NIMI=Etunimi Sukunimi).Etkö löytänyt kylää, kuntaa tai kaupunkia? Tee itse paikkakunnan Makijarvi.fi tietosivu ja näe heti kuka siellä on asunut! (ohje). (Vaihda alla PAIKKAKUNNAN NIMI).

Esiintykö tekstissä jokin talo, mutta et löydä siitä lisätietoja? Voit luoda talosta itse oman tietosivun ja näe heti kaikki talon asukit! (ohje). (Vaihda alla TALON NIMI).Ilmoita uudesta artikkelista

Siitä vaan rohkeasti! Muista ilmoittaa ylläpidolle uudesta artikkelista, jotta voimme laittaa linkin siihen tänne etusivulle. Ohjelma analysoi henkilötietoja automaattisesti ja rakentaa sinullekin oman sukupuusi, kunhan tietoa siihen kertyy tarpeeksi.

Palautetta - kahvipöydän ääressä

Jos haluat jättää palautetta tai muuten vain jutella, niin siirry Kahvihuoneeseen.
Onko sinulla tekninen murhe, johon haluat välittömästi vastauksen? Lähetä sähköpostia ylläpidolle.
Katsotko, että jokin artikkeli loukkaa oikeuksiasi? Lue yksityisyyden suojasta ja vastuuvapaudesta.